Arjan Konomi

Luani i UÇK , faleminderit per Lirin e kosoves

Arjan Konomi është gazetar e publicist shqiptar dhe opinionist në emisionet televizive. Shkrimet e mëparshme të tij janë botuar në Itali ku për shumë vite ka publikuar një numër të madh artikujsh dhe esesh në revistën prestigjoze të gjeopolitikës "Limes", ku është zgjedhur anëtar i Këshillit Redaksional të saj. Pasi kthehet në Shqipëri bëhet i njohur për publikun si gazetar. Ka botuar librat: Saga e jetëve legjendë, Saga e jetëve legjendë 2.